VI. Hatvani Félmaraton – Versenykiírás
RAJTSZÁMÁTVÉTEL ÉS HELYSZÍNI NEVEZÉS: 11:00 ÓRÁTÓL 12.30 ÓRÁIG
Rendezvény időpontja:                                  2022. április 9. (szombat) 13:00
A rendezvény fővédnöke:                              Horváth Richárd, Hatvan város polgármestere
Rajtidőpontok:                                               13:00 – Félmaraton és 10 km és 5 km
Helyszín, versenyközpont, rajt és cél:           Hatvan, DISZI parkoló (Vécsey u. 2/A.)
A verseny rendezője:             Hatvan Város Önkormányzata és BSI Futónagykövet – Hatvan
Információ: Horváth Bálint szervezőnél személyesen: Hatvan Város Önkormányzata (3000 Hatvan, Kossuth tér 2.), emailen: horvath.balint@hatvan.hu, telefonon:
37/542-325 vagy Czmorek Piroska BSI Hatvan futónagykövetnél (czmorekp@gmail.com).
Nevezés, a rajtszám átvétele, információs pult és WC a versenyközpontban lesz megtalálható.
Távok:
Félmaraton (2×10,5 km) – 14 éven aluliak nem indulhatnak!
10,5 km –10 éven aluliak nem indulhatnak!
5km – nincs korhatár
Díjazás:
Minden célba érkezőnek egyedi emlékérmet adunk, emellett távonként az első 3 helyezettet díjazzuk.
A félmaratoni táv legidősebb és legfiatalabb teljesítője különdíjban részesül.
Frissítés: A futópályán kb. 4-5 kilométerenként lesznek frissítő állomások (víz, gyümölcs, szőlőcukor stb.) illetve a célban további frissítésre is lesz lehetőség. Amennyiben 20 foknál magasabb hőmérséklet várható, akkor több frissítő pont kerül kialakításra.
A frissítő pontok végleges helyét és tartalmát az útvonallal együtt legkésőbb 2022.03.31-ig közöljük a honlapunkon.
Rajtszám átvétel: A verseny napján, a helyszínen 11:00 órától 12.30 óráig lehetséges. Ha a szervező korábbi időpontban is lehetőséget biztosít a rajtcsomag átvételére, akkor azt széles körben meghirdeti.
Nevezési információk: Előnevezési határidő: 2022. április 4. (hétfő) éjfél. Ezt követően már csak helyszíni nevezésre lesz lehetőség.
Versenyünkre online nevezni a hatvanifelmaraton.hu oldalon lehetséges.
A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést hamarabb lezárják.
Korhatár: A félmaraton versenyben 14 évesnél idősebbek, a 10,5 km-es futáson pedig 10 évesnél idősebbek indulhatnak. 5 km-es futáson nincs korhatár.
Nevezési díjak:
Hatvan Kártyával és Spuri Aranykártyával 20% kedvezmény a nevezési díjból!
 
Félmaraton és 10,5 km:
Előnevezés: április 4-ig (hétfő) 3000 Forint.
Helyszíni nevezés korlátozott számban 4000 Forint.
5 km:
Előnevezés április 4-ig (hétfő) 1500 Forint.
Helyszíni nevezés korlátozott számban: 2000 Forint
A megadott árak, bruttó árak és egy főre vonatkoznak (ÁFA tartalom 21,26%). A nevezés csak akkor érvényes, ha a nevezési díj megérkezett a szervező számlájára. A fenti nevezési díjaknak a nevezési határidőt követő 2. munkanapig, az utolsó nevezési időszakban szeptember 1. éjfélig be kell érkeznie. A verseny rendezői szervezési okok miatt a résztvevők számát korlátozhatják.
 
A nevezési díj befizetéséről a versenyzők kérésre számlát kapnak, amit jelezniük kell az online nevezési rendszerben vagy a helyszínen. Amennyiben a számlázási név és cím eltérő, úgy kérjük, szíveskedjetek a nevezési lapon a számlázási adatokat előre feltüntetni.
Helyszíni nevezés: Az előnevezési határidő (2022. április 4.) után már csak a helyszínen tudsz nevezni a Versenyközpontban 2022. április 9-én 11.00 órától 12.30 óráig. A befutó érmet a helyszínen nevezőknek csak korlátozott számban tudjuk biztosítani. A helyszíni nevezésnél csak készpénzes fizetés lehetséges.
Fizetés: A nevezési díj befizetése átutalással lehetséges a HATVANI MÉDIA és Rendezvényszervező Nonprofit Közhasznú Kft. 10403538-00027345-00000007 számlaszámú bankszámlájára. (K&H)
Az átutalásnál a közleményben a versenyzőnek meg kell adnia a versenyző nevét, a születési évét!!! (Több versenyző együttes befizetésénél értelemszerűen az összes versenyző adatait fel kell tüntetni a közleményben). Ennek hiányában a nevezés ÉRVÉNYTELEN!
A nevezési díj tartalmaz (21,1 km, 10,5 km. 5 km):
részvételt a versenyen
komplett frissítést a pályán
további frissítést a célban
elektronikus chipes nettó időmérést (EvoChip Hungary)
ingyenesen letölthető fotókat a versenyről
egészségügyi felügyeletet
biztosított útvonalat
egyedi emlékérmet
Egyéb szabályok:
Szintidő a félmaraton versenyen 3 óra, a 10,5 km távján 1 óra 40 perc.
A nevezéssel minden induló elfogadja a versenyszabályokat. Ezzel tudomásul veszik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.
Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!
A rajtszámot kérjük elől viselni, jól látható helyen. A rajtszámot összehajtani nem szabad, a rögzítéshez biztosítótűt a rajtcsomagban és a versenyközpontban is talál a versenyző. Kizárásra kerül az a versenyző, aki rajtszámát összehajtja, letakarja, leveszi, valamint aki nem teljesíti a verseny – szervezők által kitűzött – teljes távját, vagy a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki, továbbá a chipet nem rendeltetésszerűen használja.
A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek. A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett.
A verseny eredményeit a helyszínen folyamatosan kifüggesztjük, illetve honlapunkon 24 órán belül megjelenítjük.
Étel és ital fogyasztása a versenyzők számára csak a kijelölt frissítő állomásokon engedélyezett.
A verseny útvonalán görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül vagy kutyával futni tilos.
A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.
A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják. A verseny rendezői fenntartják az útvonal, a váltó távok, a program és időpont változtatás jogát. A verseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és videófelvételt készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
A nevezési díjak számlázásához szükséges adatokat (amennyiben azt saját nevétől eltérő névre kéri kiállítani), a jelentkező az online vagy papír alapú nevezési lapon, esetleg e-mailben, kérjük bejelenteni a nevezéssel egy időben.
A verseny esős, hideg időben is megrendezésre kerül. Veszélyes, szélsőséges körülmények esetén ugyanakkor a szervező dönthet úgy, hogy az eseményt elhalasztja, vagy eltörli. Ebben az esetben a szervező lehetőségei függvényében mindent megtesz az érintettek kártalanítása érdekében.
Nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni.
Az óvás díja 5.000.-Ft, melyet a verseny napján a szintidő lejártát követő 1 órán belül lehet benyújtani személyesen, a főszervező részére.
A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenyszabályzat feltételeit. A nevezési lap (akár online, akár a helyszínen) kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják. A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.
 
Jó felkészülést kívánunk!
A szervezők

Hatvani Félmaraton 2022.

Hatvani Félmaraton © 2023. Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató